top of page

WINNAARS 2022 BEKEND!

Bijgewerkt op: 14 jun. 2022

Vrijdag 10 juni 2022 was een spannende dag: De Haagse Shuffle Challenge van Lonneke van Leth en Haagse Aanpak Gezond Gewicht


! Dit jaar hadden we niet één maar twee winnaars! Het was een spannende reeks tot aan het einde. Na weken ploeteren, voorbereiden, choreografieën instuderen en natuurlijk de laatste zenuwen in bedwang houden, hebben wij dit jaar veel talentvolle leerlingen gezien.


Vroeg in de ochtend vertrok onze roze limousine al, met hierin de jury: Lonneke van Leth, Vincent de Kooker & Andy Ninvalle, allen gekleed in hun roze Shuffle pakken. Nadat zij aan de hand van meer dan 24 video’s van allerlei verschillende Haagse basisscholen de zes finalisten hadden uitgeroepen, was het vandaag tijd om bij hen langs te gaan en de Shuffle-kunsten in het echt te bekijken. Voor de jury was het een lastige beslissing die tot op het einde spannend bleef. Uiteindelijk besloten zij unaniem hetzelfde.

De felbegeerde Haagse Shuffle wisselbeker. Deze werd de laatste keer in 2020 gewonnen door basisschool De Kameleon en ging dit jaar naar een school, waarvan alle groep 7 leerlingen zo strak alles samen dansten, de choreografie tot in detail bekend was, er veel plezier te zien was bij iedereen en niet te vergeten een geheel eigen verrassend en origineel begin en einde hadden gemaakt, inclusief allerlei kunstjes en stunts. De winnaar van de Haagse Shuffle 2022 is: De Haagsche Schoolvereeniging. Gefeliciteerd!Dan hadden we natuurlijk ook nog de meest creatieve eigen creatie ging uit naar een school, die niet alleen een creatieve choreografie maakt, maar ook nog eens een heel decor bouwde en attributen in de strijd gooide. Zij waren overtuigend, hadden een goed doordacht verhaal, het swingde aan alle kanten en er was veel variatie te zien. De winnaar van de cheque ter waarde van 500 euro voor een sportief uitje, is: GROEP 8B van de school DE JONGE WERELD - gefeliciteerd!


Graag willen wij iedereen bedanken voor jullie deelname. Dit jaar stond bol van creativiteit, enthousiasme en hele mooie Shuffle’s. We kunnen nu al niet wachten op volgend jaar!


Tot dan!


145 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page